LingaDore
PosterLingaDoreDailycolors

Over LingaDore

LingaDore, het verhaal tot nu…

 Wie aan Nederland denkt, denkt niet direct aan hoogwaardige, luxe lingerie. Maar als het aan LingaDore ligt, komt daar snel verandering in. In 2005 werd het luxe lingeriemerk LingaDore gelanceerd. Sinds de lancering heeft het merk een enorme vlucht genomen.

 

Het Nederlandse merk LingaDore heeft zich in de afgelopen acht jaar ontwikkeld tot een van de leidende lingeriemerken op de wereldmarkt. Maar LingaDore wil meer. In de komende jaren wil LingaDore wereldwijd geassocieerd worden met betaalbare luxe.

 

Betaalbare luxe

 LingaDore heeft een doel. Luxe lingerie voor iedere vrouw bereikbaar maken. LingaDore’s collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste materialen geproduceerd. En dat voel je. De pasvorm is ultiem en de afwerking van de producten is zeer gedetailleerd. In tegenstelling tot wat je zal verwachten betaalt de consument bij LingaDore niet de hoofdprijs. Hiermee komt LingaDore steeds dichter bij haar doel.

 

Uitgebreide collectie

 Sinds haar introductie in 2005 is het assortiment van LingaDore flink uitgebreid. Inmiddels voert LingaDore zes afzonderlijke collecties of lijnen: LingaDore, Moments by LingaDore, LingaDore Lounge, LingaDore Night, LingaDore Beach en LingaDore Daily.

Klik op onderstaande logo's voor meer informatie!

aftereden

beerenbodywear

BBlogo01

bolas

CR7

cavelloLiscaMagicBodyfashion

ElomiLogo400zacciniondergoed1

Mey1

LogoPuma2

sassa

LogoMuchDutch1

BoerenZakdoek1

RJBodywear2

TenCateOndergoed2

Sloggi2

Schiesserlogo3

schoellerlogo3

APOLLO

TrinnySusannah3

BettyBall4

BoerBoer2

AvetSet2

Funderwear2

RossoPorPora2

Twentini2
 

m3
Download Centre
Facebookvolgen1
logoengelvaart2 Download Centre